Υλικά
- 1 κιλό γαρίδες καθαρισμένες (φρέσκες ή κατεψυγμένες)
- 250 γρ. ζυμαρικά της αρεσκείας μας με γεύση σπανάκι
- 3 πολύχρωμες πιπεριές κομμένες σε λεπτές λωρίδες
- ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
- 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 4 σκελίδες σκόρδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση Ετοιμάζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες και αφού τα στραγγίξουμε τα βάζουμε πάλι στην κατσαρόλα με 2 κουταλιές ελαιόλαδο. Παράλληλα σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το υπόλοιπο ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε τις πιπεριές, το κρεμμύδι και το σκόρδο για 5 λεπτά περίπου. Προσθέτουμε ύστερα τις γαρίδες και λίγο πιπέρι. Αφήνουμε για 5 λεπτά, ανακατεύουμε και σερβίρουμε μαζί με τα ζυμαρικά.