Υλικά

  • 2 μεγάλα αβοκάντο ώριμα
  • 15 τοματίνια κομμένα στα τέσσερα
  • 150 γρ. μανιτάρια Champignon λεπτοκομμένα
  • 1 πράσινη πιπεριά κομμένη μικρά τετραγωνάκια
  • 3 φύλλα βασιλικό
  • Χυμό από 1 λεμόνι
  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Ταμπάσκο όσο χρειάζεται

Εκτέλεση Κόβουμε τα αβοκάντο σε τετραγωνάκια και τα βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ. Προσθέτουμε μέσα τα μανιτάρια, τα τοματίνια, αλάτι, ταμπάσκο, ελαιόλαδο και το χυμό λεμονιού και ανακατεύουμε καλά. Αφήνουμε να ξεκουραστεί για 15 λεπτά. Στο τέλος προσθέτουμε την πιπεριά και το βασιλικό, ελέγχουμε πάλι από αλάτι και ταμπάσκο και ανακατεύουμε καλά. Σερβίρουμε με τυρί μαλακό και ψημένες φέτες ψωμί. botrini735x90