Υλικά

Εκτέλεση

  1. Βάζετε στο μπλέντερ το σκόρδο, τη φρέσκια ρίγανη, τα φιστίκια Αιγίνης, αλάτι, πιπέρι και γυρνάτε τον διακόπτη μια-δυο φορές για να πολτοποιηθούν ελαφρώς τα υλικά.
  2. Προσθέτετε το λάδι και χτυπάτε σε μέτρια ταχύτητα για 2 λεπτά. Προσθέτετε τη φέτα και δουλεύετε το μείγμα ώσπου να ομογενοποιηθεί.
  3. Βράζετε το ρύζι για 10 λεπτά με λίγο αλάτι και πιπέρι και στραγγίζετε. Σε άλλη κατσαρόλα βράζετε το κολοκυθάκι για 10 λεπτά μέχρι να μαλακώσει για το σερβίρισμα.
  4. Αποσύρετε την κατσαρόλα από τη φωτιά, προσθέτετε το πέστο και ανακατεύετε απαλά.