Υλικά
Εκτέλεση
- Βάζετε στο μπλέντερ το σκόρδο, τη φρέσκια ρίγανη, τα φιστίκια Αιγίνης, αλάτι, πιπέρι και γυρνάτε τον διακόπτη μια-δυο φορές για να πολτοποιηθούν ελαφρώς τα υλικά.
- Προσθέτετε το λάδι και χτυπάτε σε μέτρια ταχύτητα για 2 λεπτά. Προσθέτετε τη φέτα και δουλεύετε το μείγμα ώσπου να ομογενοποιηθεί.
- Βράζετε το ρύζι για 10 λεπτά με λίγο αλάτι και πιπέρι και στραγγίζετε. Σε άλλη κατσαρόλα βράζετε το κολοκυθάκι για 10 λεπτά μέχρι να μαλακώσει για το σερβίρισμα.
- Αποσύρετε την κατσαρόλα από τη φωτιά, προσθέτετε το πέστο και ανακατεύετε απαλά.