Υλικά
- Λίγο μπρόκολο κομμένο σε τούφες μικρές
- 3 πιπεριές κόκκινη, κίτρινη, πορτοκαλί κομμένες σε μικρά κομμάτια
- 3 φρέσκα κρεμμύδια (ή 1 ξερό κομμένο σε ροδέλες)
- 1/2 πράσο κομμένο σε παχιά κομμάτια
- Λίγο λάδι
- 1 σακουλάκι κατεψυγμένα μύδια
- 1/2 ποτήρι λευκό κρασί για μαγείρεμα
- 1 κουταλάκι μαύρο πιπέρι (καλύτερα να το αλέσετε εκείνη τη στιγμή)
- μαϊντανό
Εκτέλεση
- Ρίχνετε λίγο λάδι στην κατσαρόλα και σοτάρετε τα κρεμμύδια με το πράσο, πασπαλίζετε με λίγο πιπέρι και ρίχνετε τα μύδια.
- Αφού ανακατέψετε λίγο, τα πασπαλίζετε πάλι με πιπέρι ώστε να πάει παντού, προσθέτετε το κρασί και τα αφήνετε να σιγοβράσουν για 5 λεπτά.
- Μετά ρίχνετε τις πιπεριές και όταν αναδυθεί το άρωμά τους, προσθέτετε και το μπρόκολο.
- Στη συνέχεια πασπαλίζετε με μαϊντανό και σερβίρετε.