Υλικά
- 2 κουταλάκια του γλυκού ψιλοκομμένο φρέσκο τζίντζερ
- 1/4 φλιτζάνι φύλλα δυόσμου
- 1/4 φλιτζάνι φύλλα κόλιανδρου
- 1 κουταλιά της σούπας μέλι
- 1/4 φλιτζάνι ξίδι
- 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
- Αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
- 8 παϊδάκια αρνίσια
Εκτέλεση
- Στο μούλτι ρίχνετε το τζίντζερ, δυόσμο, κόλιανδρο, μέλι, ξύδι, λάδι και αλατοπίπερο.
- Ανακατεύετε καλά μέχρι να γίνει ένα απαλό μείγμα. Δοκιμάστε και ρυθμίστε τα καρυκεύματα αναλόγως.
- Ρίχνετε τα παϊδάκια με 1/4 από το μείγμα δυόσμου σε πλαστική σακούλα και σφραγίζετε αεροστεγώς.
- Αφήνετε τα παϊδάκια στη μαρινάδα δυόσμου για 30 λεπτά στο ψυγείο.
- Ετοιμάστε μια σχάρα ή ένα λαδωμένο τηγάνι γκριλ σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία.
- Βάζετε τα αρνίσια παϊδάκια πάνω στη σχάρα και μαγειρεύετε για 5 -7 λεπτά από κάθε πλευρά.
- Βάζετε τα παϊδάκια σε πιατέλα και γαρνίρετε με την σάλτσα δυόσμου.