Υλικά

  • 2 κουταλάκια του γλυκού ψιλοκομμένο φρέσκο ​​τζίντζερ
  • 1/4 φλιτζάνι φύλλα δυόσμου
  • 1/4 φλιτζάνι φύλλα κόλιανδρου
  • 1 κουταλιά της σούπας μέλι
  • 1/4 φλιτζάνι ξίδι
  • 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
  •  Αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
  • 8 παϊδάκια αρνίσια

Εκτέλεση

  1. Στο μούλτι ρίχνετε το τζίντζερ, δυόσμο, κόλιανδρο, μέλι, ξύδι, λάδι και αλατοπίπερο.
  2. Ανακατεύετε καλά μέχρι να γίνει ένα απαλό μείγμα. Δοκιμάστε και ρυθμίστε τα καρυκεύματα αναλόγως.
  3. Ρίχνετε τα παϊδάκια με 1/4 από το μείγμα δυόσμου σε πλαστική σακούλα και σφραγίζετε αεροστεγώς.
  4. Αφήνετε τα παϊδάκια στη μαρινάδα δυόσμου για 30 λεπτά στο ψυγείο.
  5. Ετοιμάστε μια σχάρα ή ένα λαδωμένο τηγάνι γκριλ σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία.
  6. Βάζετε τα αρνίσια παϊδάκια πάνω στη σχάρα και μαγειρεύετε για 5 -7 λεπτά από κάθε πλευρά.
  7. Βάζετε τα παϊδάκια σε πιατέλα και γαρνίρετε με την σάλτσα δυόσμου.