Υλικά

  • 1 κιλό ζαρκάδι ψαχνό
  • 4 κουταλιές μέλι
  • 1 σφηνάκι ουίσκι
  • 1 ποτηράκι κόκκινο κρασί
  • 3 κουταλιές μπαλσάμικο
  • 4 κουταλιές σόγια σος
  • 3 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 1 ξυλάκι κανέλα
  • 1 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι
  • 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
  • Μισό φλιτζάνι ελαιόλαδο

Εκτέλεση

  1. Μαρινάρετε το κρέας με το μέλι, το ξίδι και τη σόγια σως σε μια λεκάνη από την προηγούμενη μέρα.
  2.  Σοτάρετε στο λάδι το κρέας μαζί με το κρεμμύδι και προσθέτετε το πιπέρι και την κανέλα.
  3. Μόλις ροδίσουν, ρίχνετε το ουίσκι και το ανάβετε. Σβήνετε με κρασί.
  4. Προσθέτετε ζεστό νερό, αλατίζετε και μαγειρεύετε σε μέτρια φωτιά, μέχρι να γίνει το κρέας τρυφερό και να δέσει η σάλτσα.