Υλικά
- 2 φιλέτα κοτόπουλο
- 3 κουταλιές της σούπας τυρί κρέμα
- 1 μικρή κρέμα γάλακτος
- 1 μικρή κονσέρβα μανιτάρια
- 1 ποτηράκι λευκό κρασί
- 2 σκελίδες σκόρδο προαιρετικά
- Λίγο λάδι
- Λίγο κάρυ
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση
- Κόβετε σε μπουκιές το κοτόπουλο, το αλατοπιπερώνετε και το σοτάρετε στο λάδι.
- Προσθέτετε το ψιλοκομμένο σκόρδο και τα μανιτάρια.
- Σβήνετε με το κρασί και προσθέτετε άλλο ένα μικρό ποτηράκι νερό.
- Αφήνετε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να γίνει το κοτόπουλο και να μείνει χωρίς ζουμί.
- Προσθέτετε την κρέμα γάλακτος, το κάρυ και το τυρί κρέμα και ανακατεύετε διαρκώς μέχρι να δέσει η σάλτσα.