Υλικά

  • 100 γραμμάρια προσούτο κομμένο σε φέτες
  • 100 γραμμάρια ρόκα άγρια
  • 100 γραμμάρια μαρούλι
  • 4 τοματίνια
  • Μισό καρότο τριμμένο
  • 40 γραμμάρια λευκό τυρί (φέτα, μανούρι, μοτσαρέλα)
  • 100 γραμμάρια βατόμουρα για το σερβίρισμα
  • Ένα κουταλάκι του γλυκού άνηθο
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Καθαρίζετε πλένετε και στραγγίζετε το μαρούλι και τη ρόκα.
  2. Καθαρίζετε το καρότο και το τρίβετε στο τρίφτη. Κόβετε το σολομό σε κομμάτια μεσαίου μεγέθους.
  3. Στήνετε το πιάτο βάζοντας κάτω τη ρόκα με το σπανάκι, από πάνω το προσούτο, τα ντοματίνια και τελειώνετε προσθέτοντας τα ντοματίνια κομμένα στη μέση, το ελαιόλαδο, το αλάτι και το πιπέρι και πασπαλίζετε με το τυρί και τα βατόμουρα.