Υλικά
- Μισό κιλό μανιτάρια άσπρα ή πλευρώτους
- Δύο σκελίδες σκόρδο
- Μαϊντανός
- Θυμάρι
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
- Καθαρίζετε τα μανιτάρια και αν είναι πλευρώτους αφαιρείτε το χοντρό κομμάτι από το κοτσάνι τους, τα πλένετε καλά και τα διαχωρίζετε.
- Τσιγαρίζετε στο τηγάνι το ψιλοκομμένο σκόρδο και προσθέτετε τα μανιτάρια.
- Προσθέτετε αλάτι, πιπέρι, θυμάρι και τα αφήνετε για όσο χρόνο χρειάζονται μέχρι να γίνουν ζουμερά.
- Αποσύρετε και τους ρίχνετε ψιλοκομμένο μαϊντανό.