Υλικά

  • 1 σφηνάκι κονιάκ
  • 2 βανίλιες
  • 2-3 αυγά ελαφρά χτυπημένα
  • 4 φλιτζάνια αλεύρι
  • 3 φλιτζάνια γάλα

Εκτέλεση

  1. Στο κάδο του μίξερ χτυπάτε τα υλικά για τις κρέπες φτιάχνοντας ένα απαλό μείγμα.
  2. Ζεσταίνετε ένα τηγάνι 30εκ. το αλείφετε με βούτυρο και ρίχνετε κουταλιές απ’ το μείγμα να απλωθεί στον πάτο.
  3. Ψήνετε μέχρι να ροδίσει και μετά τη γυρνάτε με σπάτουλα από την άλλη πλευρά.