Υλικά
Εκτέλεση
- Ρίχνουμε στον κάδο του μίξερ το βούτυρο μαζί με τη ζάχαρη και τα χτυπάμε.
- Όταν ομογενοποιηθεί το μείγμα μας, ρίχνουμε ένα-ένα τα αυγά ανακατεύοντας καλά.
- Έπειτα ρίχνουμε το χυμό και το ξύσμα πορτοκαλιού και κατόπιν την καρύδα και στο τέλος το αλεύρι, συνεχίζοντας το χτύπημα μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
- Μετά αδειάζουμε το μείγμα σε μία μεγάλη φόρμα κέικ καλά βουτυρωμένη.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 -200 βαθμούς για περίπου 45 με 50 λεπτά.
- Όταν ψηθεί το αφήνουμε για 10 λεπτά να σταθεί και ξεφορμάρουμε.