Υλικά
- 2 μπούτια κοτόπουλο
- 1 κρεμμύδι ξερό
- 1 πιπεριά κόκκινη
- 1 πιπεριά πράσινη
- 2 ντομάτες
- 100 γραμμάρια ανθότυρο, κομμένο σε κύβους
- Αλάτι
- Πιπέρι
- 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
Εκτέλεση
- Σε μια κατσαρόλα βάζετε το ελαιόλαδο. Όταν ζεσταίνεται, ρίχνετε το κοτόπουλο και το σοτάρετε από τις 2 πλευρές, για περίπου 5 λεπτά σε δυνατή φωτιά.
- Προσθέτετε το κρεμμύδι κομμένο σε φέτες, για περίπου 3 λεπτά. Μετά προσθέτετε τις πιπεριές μέχρι να μαλακώσουν.
- Έπειτα ρίχνετε τη ντομάτα χωρίς τη φλούδα και τα αφήνετε σε δυνατή φωτιά για 5 λεπτά. Ρίχνετε αλάτι και πιπέρι.
- Αν θέλετε, ρίχνετε από πάνω ανθότυρο κομμένο σε κύβους και το αφήνετε πάνω στη φωτιά για 1 λεπτό ή μπορείτε να βάλετε ωμό το ανθότυρο μέσα στη σάλτσα.