Υλικά

  • 1 πακέτο αλεσμένα μπισκότα ολικής άλεσης χωρίς ζάχαρη
  • 1 κουταλιά της σούπας μαρμελάδα μήλο προαιρετικά
  • 1/16 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
  • 1/4 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
  • 3 κουταλιές της σούπας γάλα

Εκτέλεση

  1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς με αντιστάσεις.
  2. Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύετε τα θρυμματισμένα μπισκότα, τη σάλτσα μήλου, το αλάτι, και το εκχύλισμα βανίλιας. Προσθέστε γάλα αμυγδάλου και χτυπήστε ελαφρά μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.
  3. Ρίχνετε το μείγμα μέσα στο ταψί και πιέζετε με τα χέρια σας να απλωθεί σε όλη την επιφάνεια του ταψιού. Ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 18 λεπτά.