Υλικά
- 1 πακέτο αλεσμένα μπισκότα ολικής άλεσης χωρίς ζάχαρη
- 1 κουταλιά της σούπας μαρμελάδα μήλο προαιρετικά
- 1/16 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
- 1/4 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
- 3 κουταλιές της σούπας γάλα
Εκτέλεση
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς με αντιστάσεις.
- Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύετε τα θρυμματισμένα μπισκότα, τη σάλτσα μήλου, το αλάτι, και το εκχύλισμα βανίλιας. Προσθέστε γάλα αμυγδάλου και χτυπήστε ελαφρά μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.
- Ρίχνετε το μείγμα μέσα στο ταψί και πιέζετε με τα χέρια σας να απλωθεί σε όλη την επιφάνεια του ταψιού. Ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 18 λεπτά.