Υλικά
- αλεύρι
- αλάτι
- Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
- 1 πακέτο μανιτάρια πλευρώτους ψιλοκομμένα
- 2 αυγά χτυπημένα
- 1 πιάτο βαθύ τριμμένη φρυγανιά με 2 κουταλιές τυρί τριμμένο
Εκτέλεση
- Παίρνετε ένα – ένα τα μανιτάρια και τα περνάτε από το αλεύρι. Στην συνέχεια από το αυγό και τέλος από την τριμμένη φρυγανιά με το τυρί τριμμένο.
- Αφήνετε το λάδι να κάψει, τηγανίζετε μέχρι να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές.Τα βάζετε σε πιάτο με απορροφητικό χαρτί ώστε να φύγει το περιττό λάδι.
- Σερβίρετε με λεμόνι και ψιλοκομμένο μαϊντανό.