Υλικά
- 3 φλ. τσαγιού φουντούκια
- 1/4 φλ. τσαγιού ζάχαρη
- 1/2 κ. γλ. ελαιόλαδο
- 3 κ. σ. κακάο σε σκόνη χωρίς ζάχαρη
- 1 1/2 κ. σ. εκχύλισμα βανίλιας
- 1 πρέζα αλάτι
Εκτέλεση
- Τοποθετήστε τα φουντούκια σε ένα μπλέντερ και χτυπήστε μέχρι να γίνουν σκόνη.
- Προσθέστε το ελαιόλαδο, τη ζάχαρη, το εκχύλισμα βανίλιας και το αλάτι.
- Συνεχίστε το χτύπημα μέχρι να αποκτήστε ένα ομοιόμορφο και ρευστό μείγμα.
- Διατηρείται καλά σε θερμοκρασία δωματίου για εβδομάδες.