Υλικά
- 2 φλ. τσαγιού ντοματίνια, κομμένα στη μέση
- 200 γρ. μπουράτα
- 3 κλωναράκια βασιλικό
- 1 κ. σ. ελαιόλαδο
- 1 κ. σ. σάλτσα βαλσάμικου
- Αλάτι, πιπέρι κατά βούληση
- 2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
- 1 γαλλική μπαγκέτα
Εκτέλεση
- Κόψτε τα ντοματίνια στη μέση και τοποθετήστε σε μια επίπεδη πιατέλα για να σερβίρετε.
- Κόψτε την μπαγκέτα σε φέτες, ραντίστε με ελαιόλαδο και αλάτι και ψήστε στο φούρνο στους 200 βαθμούς μέχρι να γίνουν τραγανές οι φέτες ψωμιού.
- Τοποθετήστε την μπουράτα στη μέση της πιατέλας.
- Φτιάξτε το ντρέσινγκ ανακατεύοντας σε ένα μπολ το ελαιόλαδο με το σκόρδο και τον ψιλοκομμένο βασιλικό.
- Αλατίστε- πιπερώστε τα ντοματίνια και τη μπουράτα, προσθέτετε το ντρέσινγκ και γαρνίρετε με φύλλα βασιλικού.
- Κατά το σερβίρισμα, κόψτε την μπουράτα με ψαλίδι ή μαχαίρι, και συνοδέψτε με την ψημένη μπαγκέτα.