Υλικά
- 1 κολοκυθάκι, κομμένο σε ροδέλες
- Σάλτσα για πίτσα
- 150 γρ. τριμμένη μοτσαρέλα
- 150 γρ. τριμμένη παρμεζάνα
- Ιταλικά καρυκεύματα
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
- Τοποθετήστε τα κολοκυθάκια σε ένα ταψί με λαδόκολλα.
- Καλύψτε το καθένα με σάλτσα πίτσας, μοτσαρέλα, τριμμένη παρμεζάνα και ιταλικό καρύκευμα.
- Ψήστε για περίπου 20 λεπτά ή μέχρι να λιώσει το τυρί.
- Αφήστε τα να κρυώσουν και απολαύστε τα!