Υλικά
- 120 γρ. σπανάκι, βρασμένο
- 70 γρ. φέτα, θρυμματισμένη
- 100 γρ. γιαούρτι
- 3 αυγά
- 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
- 130 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 160 βαθμούς.
- Τοποθετήστε τα αυγά, το ελαιόλαδο και το γιαούρτι σε ένα μπολ και ανακατέψτε καλά.
- Προσθέστε το σπανάκι, τη φέτα και το αλεύρι και ανακατέψτε καλά.
- Αδειάστε το μείγμα σε ένα ταψάκι και ψήστε στους 160 βαθμούς για 35 λεπτά, μέχρι να ροδίσει η πίτα.