Υλικά

  • 120 γρ. σπανάκι, βρασμένο
  • 70 γρ. φέτα, θρυμματισμένη
  • 100 γρ. γιαούρτι
  • 3 αυγά
  • 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
  • 130 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 160 βαθμούς.
  2. Τοποθετήστε τα αυγά, το ελαιόλαδο και το γιαούρτι σε ένα μπολ και ανακατέψτε καλά.
  3. Προσθέστε το σπανάκι, τη φέτα και το αλεύρι και ανακατέψτε καλά.
  4. Αδειάστε το μείγμα σε ένα ταψάκι και ψήστε στους 160 βαθμούς για 35 λεπτά, μέχρι να ροδίσει η πίτα.