Σε συνέχεια της μείωσης του βασικού επιτοκίου αναχρηματοδότησης της ΕΚΤ, η Marfin Egnatia Bank, μέλος του Ομίλου Λαϊκής Τράπεζας, προχωράει από σήμερα στις κάτωθι αναπροσαρμογές επιτοκίων:

Στεγαστικά και Καταναλωτικά Δάνεια με Εμπράγματη Εξασφάλιση

Μειώνονται κατά 0,25%, τα επιτόκια εκτοκισμού των στεγαστικών και καταναλωτικών δανείων με εμπράγματη εξασφάλιση, τα οποία έχουν ως επιτόκιο βάσης το βασικό επιτόκιο αναχρηματοδότησης της ΕΚΤ.

Καταθέσεις

Μειώνονται έως και κατά 0,25%, όλα τα επιτόκια καταθέσεων, τα οποία έχουν ως επιτόκιο βάσης το βασικό επιτόκιο αναχρηματοδότησης της ΕΚΤ.

Η Marfin Egnatia Bank είναι μέλος στην Ελλάδα του Ομίλου Λαϊκής Τράπεζας ο οποίος με έδρα την Κύπρο και ιστορία πέραν των 110 χρόνων, έχει εξελιχθεί σε ένα δυναμικό χρηματοοικονομικό οργανισμό με παρουσία σε δέκα χώρες: Κύπρο, Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο, Ρωσία, Ουκρανία, Ρουμανία, Σερβία, Μάλτα, Guernsey και Γραφείο Αντιπροσωπείας στην Κίνα. Διατηρεί 439 καταστήματα και 8,464 προσωπικό (στοιχεία: 1/1/2012).

Η Τράπεζα προσφέρει υπηρεσίες σε ιδιώτες, επιχειρήσεις και μεγάλους οργανισμούς, υπηρεσίες διεθνούς τραπεζικής, υπηρεσίες συναλλάγματος και διαχείρισης διαθεσίμων, ηλεκτρονικής τραπεζικής, factoring, χρηματοδοτήσεων και χρηματοδοτικών μισθώσεων, ασφαλιστικές υπηρεσίες, χρηματοεπενδυτικές και διαχείρισης κεφαλαίων.