Με ένα μηχάνημα υψηλής πίεσης εξοικονομούμε τουλάχιστον 80% περισσότερο νερό σε σύγκριση με το κοινό λάστιχο κήπου.

Με τα υδρόψυκτα πλυστικά μηχανήματα οικιακής χρήσης που μόνο η Kärcher παρέχει εξασφαλίζουμε επιπλέον έως 50% χαμηλότερη κατανάλωση νερού, έως 50% χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας, έως 50% εξοικονόμηση χρόνου, μειωμένο θόρυβο και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του μηχανήματος, σε σχέση με τα συμβατικά πλυστικά.

Η νέα σειρά eco!ogic εξασφαλίζει επιπλέον 20% εξοικονόμηση νερού και ενέργειας σε σύγκριση με τα υδρόψυκτα πλυστικά μηχανήματα. Είναι ασυναγώνιστα φιλική προς το περιβάλλον. Τα μηχανήματα μπορούν να ελέγχουν την κατανάλωση νερού και ενέργειας ανάλογα με τις ανάγκες καθαρισμού.

Η πρωτοποριακή τεχνολογία και η καινοτομία διευκολύνουν την έξυπνη χρήση των φυσικών πόρων. Δεν απαιτείται σύνδεση με την κεντρική παροχή νερού, αφού μπορούν να τραβήξουν νερό απευθείας από ένα πηγάδι ή μια δεξαμενή νερού.

Τι μπορείτε να καθαρίσετε με ένα μηχάνημα υψηλής πίεσης;


Τα πλυστικά μηχανήματα υψηλής πίεσης είναι πρακτικοί βοηθοί για όλες τις οικιακές εργασίες: Απλά συνδέστε το μηχάνημα στο νερό, βάλτε το στην πρίζα, ανοίξτε και καθαρίστε ευχάριστα.

Με το σωστό συνδυασμό μηχανήματος, εξαρτημάτων και χημικών καθαριστικών, ακόμη και οι πλέον επίμονοι ρύποι δεν έχουν καμία ελπίδα.

Είναι ιδανικά για:

– Δάπεδα και τοίχους
– Υδραμμοβολή
– Καθαρισμό αποχευτεύσεων και σωλήνων
– Άντληση βρόχινου νερού για πλύσιμο
– Απρόσιτα σημεία π.χ. παράθυρα σε ψηλά σημεία
– Πλύσιμο αυτοκινήτου, ποδήλατου ή μηχανής
και άλλες πολλές εφαρμογές που μπορείτε να ανακαλύψετε μόνοι σας

Μοναδική προσφορά!
Μόνο για την Πέμπτη 29/08 και την Παρασκευή 30/08/2013

Όσοι αγοράσουν οποιοδήποτε πλυστικό μηχάνημα της καταναλωτικής σειράς, από το επίσημο online shop της Kärcher, θα πάρουν δώρο ένα σωλήνα αναρρόφησης νερού 3μ. με αντεπίστροφη βαλβίδα αξίας 29,00 ευρώ.

Βρείτε περισσότερες συμβουλές καθαρισμού από την Karcher

  Karcher Greece

  Karcher Greece

  www.karcher.gr

Online shop