Με ένα απίστευτο θέαμα ήρθε αντιμέτωπη μια νεαρή μητέρα από την Αυστραλία. Ενώ κοιμόταν, άκουσε τη γάτα της να κάνει ένα περίεργο θόρυβο.

Αφού ξύπνησε και πήγε να δει τι συνέβαινε, είχε έναν πύθωνα μήκους περίπου 2 μέτρων μέσα στο κρεβάτι της 2χρονης κόρης της, να έχει κουλουριαστεί στο μπράτσο του παιδιού!

«Νομίζω πως έβλεπα εφιάλτη, αλλά ύστερα συνειδητοποίησα ότι δεν ήταν όνειρο», αφηγείται η 22χρονη Tess Guthrie. «Απλά η γάτα νιαούρισε, με ξύπνησε και είδα το φίδι να έχει τυλιχτεί γύρω από το μπράτσο της κόρης μου Zara».

Η μητέρα δεν περίμενε πολύ. Το άρπαξε από το κεφάλι και προσπάθησε να το απομακρύνει από την κόρη της. Το φίδι αμύνθηκε και δάγκωσε τρεις φορές το μπράτσο του παιδιού. Τελικά, η Guthrie κατάφερε να το απομακρύνει και κάλεσε βοήθεια. Στο σπίτι της κατέφτασαν σύντομα ένα ασθενοφόρο και ένας ειδικός φιδιών.

Ενώ, το ιατρικό προσωπικό φρόντιζε το παιδί, ο Tex Tillis έψαξε και βρήκε πού είχε κρυφτεί το φίδι μέσα στο σπίτι.

Ο ίδιος υποψιάζεται ότι το φίδι που δεν ήταν δηλητηριώδες, είχε μείνει στο υπνοδωμάτιο αρκετές μέρες και δεν ήθελε να επιτεθεί στο παιδί. «Πραγματικά δεν ήθελε να κάνει κακό στο παιδί. Το δάγκωσε μόνο όταν αισθάνθηκε ότι απειλείται από την μητέρα του», επισήμανε. Σύμφωνα με τον ίδιο κουλουριάστηκε γύρω από το κοριτσάκι για να ζεσταθεί, όπως θα έκανε αν βρισκόταν κοντά σε σωλήνες σόμπας.

Τελικά, το φίδι δεν θανατώθηκε κατόπιν επιθυμίας της ίδιας της Guthrie, αλλά αντίθετα απελευθερώθηκε σε απόσταση περίπου 5 χλμ. από το σπίτι.