Η περιπέτειά της κράτησε τρεις ημέρες. Η μικρή της φωτογραφίας το’ σκασε από το σπίτι της στο Μαρούσι τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου και αφού εξερεύνησε με ενδιαφέρον την περιοχή, άρχισε να απομακρύνεται μέχρι που έφτασε σε μεγάλο δρόμο: στην  Αμαρουσίου-Χαλανδρίου η Missy τα βρήκε σκούρα από το θόρυβο και τα αυτοκίνητα.

Καθώς έτρεχε πανικόβλητη χτυπήθηκε- ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί σοβαρά- από διερχόμενο αυτοκίνητο. Δύο άλλα αυτοκίνητα σταμάτησαν κι έπειτα από κυνηγητό στα οικόπεδα οι οδηγοί τους κατάφεραν να την ησυχάσουν και να την πιάσουν.

Ο κτηνίατρος που την εξέτασε δεν βρήκε τσιπ αλλά ήταν εμφανές πως η Missy προερχόταν από σπίτι. Ήταν μαθημένη να λερώνει έξω, υπάκουη και ήσυχη.

Από τη Δευτέρα έως και χθες η Missy φιλοξενείτο στο σπίτι της οδηγού του ενός από τα δύο αυτοκίνητα που σταμάτησαν στην Αμαρουσίου-Χαλανδρίου, η οποία ανέβασε και τις φωτογραφίες της μικρής στο ίντερνετ προκειμένου να βρεθεί είτε ο ιδιοκτήτης της είτε ένα καινούριο σπίτι.

Την ίδια ώρα όμως αντίστοιχες κινήσεις έκανε και η ιδιοκτήτρια της Missy που «χτένιζε» τις αγγελίες για σκυλιά στο ίντερνετ και παράλληλα έβαζε αφίσες με τη φωτογραφία της σκυλίτσας στην περιοχή όπου χάθηκε, ελπίζοντας το τηλέφωνό της να χτυπήσει

Όλα  έπιασαν τόπο!

Κάπως έτσι η Missy ξαναπήρε, σώα και αβλαβής, το δρόμο για το σπίτι της.

Τέλος καλό όλα καλά!

Αξίζει όμως να ειπωθεί κάτι ακόμα: στο mail που δόθηκε με την αγγελία της Missy ανταποκρίθηκαν τουλάχιστον δέκα άνθρωποι πρόθυμοι να αναλάβουν τη σκυλίτσα. Μπορεί η Missy να επέστρεψε στους δικούς της ανθρώπους, υπάρχουν όμως εκατοντάδες άλλα σκυλιά σαν τη μικρούλα της φωτογραφίας, που περιμένουν να βρεθεί και γι’ αυτά ένα σπίτι.