Πλήθος νέων ταινιών κάνουν πρεμιέρα σήμερα στις σκοτεινές αίθουσες. Στα συνολικά 7 φιλμ περιλαμβάνονται ταινίες κάθε είδους, ευρωπαϊκές παραγωγές αλλά και animation που δεν θα αφήσουν κανέναν «παραπονεμένο».

Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα καθώς και τα trailer τους…

«’71»

Aγγλική ταινία, σκηνοθεσία Γιαν Ντεμάνζ με τους: Τζακ Ο’ Κόνελ, Σον Χάρις, Πολ Άντερσον, Σαμ Ριντ

Στο ταραγμένο Μπέλφαστ του 1971 ένας νεαρός Βρετανός στρατιώτης βρίσκεται άοπλος και αποκλεισμένος στην καθολική, ελεγχόμενη από τον IRA περιοχή της πόλης. Καταδιωκόμενος από τους Ιρλανδούς μαχητές, προσπαθεί να επιστρέψει στη μονάδα του.

«Ένα Ταξίδι 30,5 Μέτρα Μακριά»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Λάσε Χάλστρομ με τους: Έλεν Μίρεν, Ομ Πούρι, Μάνις Νταγιάλ

Σε ένα χωριό της νότιας Γαλλίας μια οικογένεια Ινδών ανοίγει ένα παραδοσιακό εστιατόριο απέναντι από αυτό της κυρίας Μαλορί, το οποίο είναι βραβευμένο με αστέρι Michelin. Και ο πόλεμος ξεκινά…

«Τα Τερατοκουτάκια»

Animation, σκηνοθεσία Γκρέιαμ Αναμπλ, Αντονι Στάτσι

Πεπεισμένοι πως τα Τερατοκουτάκια, τα ασχημούλικα και σκανδαλιάρικα πλάσματα που ζουν κάτω από τη γη, σκοτώνουν μωρά, οι κάτοικοι της πόλης τους αναθέτουν σε έναν ανελέητο Εξολοθρευτή να τα βγάλει οριστικά από τη μέση. Ανάμεσα στα Τερατοκουτάκια όμως ζει και ένα ορφανό παιδί, ο Αυγάς, ο οποίος αναλαμβάνει να υπερασπιστεί τους φίλους του και να μάθει στους ανθρώπους την αλήθεια.

«Get on up»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Τέιτ Τέιλορ με τους: Βαϊόλα Ντέιβις, Οκτάβια Σπένσερ, Νταν Ακρόιντ, Τσάντγουικ Μπόουζμαν

Η ζωή του «νονού της σόουλ» Τζέιμς Μπράουν, από τα πορνεία του αμερικανικού Νότου της δεκαετίας του 1930 μέχρι την καθιέρωσή του, τρεις δεκαετίες αργότερα, ως ενός από τους σημαντικότερους περφόρμερ της σύγχρονης μουσικής.

«Annabelle»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Τζον Λεονέτι με τους: Άναμπελ Γουόλις, Γουόρντ Χόρτον, Άλφι Γούνταρντ, Τόνι Αμέντολα

Το 1969 ένα νεαρό ζευγάρι το οποίο περιμένει το πρώτο του παιδί δέχεται την επίθεση σατανιστών. Θα καταφέρουν να διασωθούν, αλλά η κούκλα που «ενεπλάκη» στο συμβάν μοιάζει να έχει αποκτήσει δαιμονικές ικανότητες.

«Το Ανθρώπινο Κεφάλαιο»

Ιταλική ταινία, σκηνοθεσία Πάολο Βίρτζι με τους: Φαμπρίτζιο Μπεντιβόλιο, Βαλέρια Γκολίνο, Βαλέρια Μπρούνι Τεντέσκι, Ματίλντε Τζιόλι

Την παραμονή των Χριστουγέννων ένα αυτοκινητικό ατύχημα θα ενώσει με μοιραίο τρόπο τις ζωές των μελών δυο ιταλικών οικογενειών.

«Λάθος στο Λάθος»

Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Φρεντ Καβαγέ με τους: Βινσέντ Λιντόν, Ζιλ Λελούς, Ναντίν Λαμπακί

Ο εννιάχρονος γιος ενός πρώην αστυνομικού, απολυμένου από το Σώμα επειδή προκάλεσε μεθυσμένος αυτοκινητικό ατύχημα, γίνεται μάρτυρας ενός μαφιόζικου φόνου. Με τη βοήθεια του πρώην συνεργάτη του, ο πατέρας του θα φτάσει ως τα άκρα για να προστατέψει την οικογένειά του.