Ένα νέο, ακόμα πιο θεαματικό trailer για την πολυαναμενόμενη τρισδιάστατη περιπέτεια «Conan the Barbarian», έκανε την εμφάνισή του στο internet. Το ρόλο του Conan έχει αναλάβει ο Τζέισον Μόμοα, ο οποίος έχει κερδίσει την προσοχή του κοινού αλλά και της κινηματογραφικής βιομηχανίας ως Khal Drogo στη νέα δημοφιλή σειρά του HBO, «Game of Thrones». Ο Μόμοα έχει δύο παιδιά με την Λίζα Μπονέ, πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειρά «The Cosby Show».

Συμπρωταγωνιστούν οι Στίβεν Λανγκ («Avatar»), Ρόουζ ΜακΓκόουαν («Planet Terror»), Ρον Πέρλμαν («Hellboy») και Ρέιτσελ Νίκολς («Star Trek»). Πίσω από την κάμερα βρίσκεται ο Μάρκους Νίσπελ, σκηνοθέτης των remake «Παρασκευή και 13» και «Ο Σχιζοφρενής Δολοφόνος με το Πριόνι».

Η ταινία «Conan the Barbarian» περιγράφει τις περιπέτειες του θρυλικού ήρωα στην ήπειρο Hyboria, όπου αναζητά εκδίκηση για τη δολοφονία του πατέρα του και την σφαγή των συγχωριανών του. Το είδος της αμείλικτης κι αιματηρής περιπέτειας, που υπόσχεται κάθε ταινία «Conan», συνδυάζεται επιτυχώς με τις σύγχρονες πλέον τεχνικές κινηματογράφησης και με την τελευταία λέξη της 3D τεχνολογίας.

Η ταινία «Conan The Barbarian» έρχεται στις αίθουσες στις 25 Αυγούστου 2011.

Δείτε το νέο trailer…