Μια ακόμη ταινία με σούπερ-ήρωες, οι «Fantastic Four», βρίσκουν το δρόμο για τις σκοτεινές αίθουσες αυτή τη βδομάδα, σε μια κινηματογραφική εβδομάδα με συνολικά 6 νέα φιλμ να κάνουν πρεμιέρα.

Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα καθώς και τα trailer τους…

«Fantastic Four»

Αμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Τζος Τρανκμε τους: Τζέιμι Μπελ, Μάιλς Τέλερ, Κέιτ Μάρα, Μάικλ Μπ.Τζόρνταν

Μια ομάδα ευφυών και φιλόδοξων νεαρών επιστημόνων συναντιέται στο πρωτοπόρο Ινστιτούτο Μπάξτερ και προσπαθεί να κάνει πραγματικότητα το ταξίδι σε άλλη διάσταση. Μόνο που η προσπάθειά τους κρύβει κινδύνους που δεν είχαν φανταστεί.

«Άρωμα Ελευθερίας»

Αμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Τζον Στιούαρτμε τους: Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ, Κιμ Μπόντνια, Σορέ Αγκντάσλου

Το 2009 ο Ιρανός ανταποκριτής του «Newsweek» Μαζιάρ Μπαχαρί επιστρέφει στην πατρίδα του για να καλύψει τις προεδρικές εκλογές. Έπειτα από μια τηλεοπτική συνέντευξη όμως συλλαμβάνεται και φυλακίζεται ως κατάσκοπος.

«Love & Mercy»

Αμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Μπιλ Πόλαντμε τους: Τζον Κιούζακ, Πολ Ντάνο, Ελίζαμπεθ Μπανκς, Πολ Τζιαμάτι

Βιογραφία του Μπράιαν Γουίλσον, της ιδιοφυΐας που κρυβόταν πίσω από την επιτυχία του διάσημου pop συγκροτήματος Beach Boys. Η περιπετειώδης ζωή του βασανισμένου μουσικού κατά τη διάρκεια των ’60s και των ’80s – από την άνοδο μέχρι την ηχηρή πτώση του.

«Ο Άνδρας που Αγαπήθηκε Πολύ»

Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Αντρέ Τεσινέμε τους: Γκιγιόμ Κανέ, Αντέλ Ενέλ, Κατρίν Ντενέβ

Το 1976 η νεαρή Ανιές λε Ρου επιστρέφει μετά το διαζύγιό της στη Νίκαια, όπου η μητέρα της διατηρεί ένα από τα καζίνο της περιοχής. Ενώ διεκδικεί από εκείνη χρήματα που της ανήκουν από μια κληρονομιά, ερωτεύεται τον παντρεμένο δικηγόρο της μητέρας της, γεγονός που οδηγεί τις δύο γυναίκες σε ευθεία αντιπαράθεση.

«Φιμωμένος Έρωτας»

Ιταλική ταινία, σκηνοθεσία Ντούτσιο Κιαρίνιμε τους: Ματέο Κρεατίνι, Νικόλα Νότσι, Φραντσέσκα Αγκοστίνι

Ο 17χρονος παρθένος Εντοάρντο από την Πίζα έχει φίμωση στο πέος του. Αυτό γίνεται ο εφιάλτης της πρώτης σεξουαλικής του εμπειρίας, την ίδια στιγμή που οι σχέσεις των γονιών του βρίσκονται σε οριακό σημείο.

«Ο Παρτιζάνος»

Αυστραλέζικη ταινία, σκηνοθεσία Άριελ Κλέιμανμε τους: Βενσάν Κασέλ, Τζέρεμι Τσάμπριελ, Φλόρενς Μεζάρα

Ο μεσήλικος Γκρέγκορι έχει μαζέψει οκτώ γυναίκες και τα παιδιά τους στο απομονωμένο καταφύγιό του. Στην περίεργη κοινότητά του ισχύουν αυστηροί κανόνες. Ο πρώτος και κυριότερος είναι ότι κανείς δεν αμφισβητεί τις βουλές του, ακόμη και αν πρόκειται για εν ψυχρώ εκτέλεση.