Οι εορταστικές ημέρες επιβάλλουν εξόδους με την παρέα και σίγουρα χορό. Για να ξεχάσετε τη ρουτίνα της καθημερινότητας και, φυσικά, να μπείτε σε εορταστικό κλίμα δώστε ραντεβού με τους φίλους σε μπαράκια που θα σας κάνουν να λικνιστείτε στο ρυθμό της μουσικής και θα σας προσφέρουν απίστευτες στιγμές απόλαυσης και ξεγνοιασιάς.

Όπως ακριβώς το επιβάλλει και η εορταστική περίοδος.

The 7 Jokers

Η ανεπιτήδευτη ατμόσφαιρά του και η χαλαρή του διάθεση, αποτελούν και το μυστικό της επιτυχίας του 7 Jokers επί της Βουλής. Ένα από τα πιο καθιερωμένα στέκια για ποτό κοντά στο Σύνταγμα, αποτελεί σημείο αναφοράς των λάτρεων του κέντρου της Αθήνας τόσο για το παρεΐστικο κλίμα του, όσο και για τις μουσικές του.

Barro Negro

To Barro Negro -φέτος για πρώτη φορά συμπεριλήφθηκε στη λίστα με τα καλύτερα μπαρ στον κόσμο– δημιουργήθηκε από το Στέλιο Παπαδόπουλο και την επιτυχημένη ομάδα του Spoiled στη Δάφνη με σκοπό να συστήσει στο αθηναϊκό κοινό τα μυστικά της αγαύης. Φρέσκο, νεανικό και με πολύ fun πρόκειται για ένα αυθεντικό agave bar, ένα μέρος όπου δεν θα βαρεθείτε ούτε στιγμή. Μοναδικό στο είδος του στο κέντρο της Αθήνας, κάτω ακριβώς από την Πλατεία Καρύτση, σερβίρει απολαυστικές μαργαρίτες και σίγουρα θα σας μετατρέψει σε αμετανόητους λάτρεις του.

Drunk Sinatra

Την αρχή για τη δημιουργία της καθιερωμένης πιάτσας στον πεζόδρομο της Θησέως έκανε το πολυαγαπημένο Drunk Sinatra -δεν υπάρχει Αθηναίος που να αγαπάει το κέντρο και να μην έχει περάσει από την μπάρα του για σπιτική σανγκρία και χορό. Η στοά του σφύζει από νεανικό κόσμο που το επιλέγει για τα εξαιρετικά cocktails και την fun ατμόσφαιρά του.

Τhe Dude Bar

Cafe- bar στον πεζόδρομο της Καλαμιώτου (νο 14), στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, παρεΐστικο και με χαρακτήρα για αξέχαστες νύχτες με τους φίλους σας. Το The Dude Bar, αν και λειτουργεί από το μεσημέρι σερβίροντας καφέ, δείχνει ιδιαίτερη «αδυναμία» στα βράδια τα οποία αποτελούν και το δυνατό χαρτί του. Την ημέρα, λοιπόν, θα το προτιμήσετε για έναν χαλαρό καφέ ή ένα break από το shopping, ενώ το βράδυ για ποτό και χορό με τους φίλους σας μέχρι πρωίας. Το The Dude είναι από εκείνα τα μπαράκια που έχουν χαρακτήρα και ένταση, ξενυχτάνε πολύ (και αυτό είναι που μας αρέσει περισσότερο) και καθιερώνονται ως στέκια από την πρώτη κιόλας στιγμή. Στις μουσικές επιλογές κυριαρχούν τα funk και ροκ, κυρίως, κομμάτια.