Σίγουρα οι ακυρώσεις σειρών είναι κάτι το οποίο κάποιες φορές μας δυσαρεστεί καθώς έχουμε επενδύσει χρόνο να δούμε μία σειρά, αλλά από την άλλη κάποιες φορές μας ανακουφίζει ειδικά όταν πρόκειται για σειρές που τις τραβάνε για πολλές σεζόν ή σειρές που δεν μας εντυπωσίασαν και δεν θα θέλαμε να συνεχιστούν! Το Lordoftheseries.gr μας παρουσιάζει 10 σειρές που ακυρώθηκαν φέτος και δυστυχώς δεν θα επιστρέψουν για καινούργια σεζόν.

Westworld- HBO

Η γνωστή σειρά του ΗΒΟ δυστυχώς ακυρώθηκε μετά από 4 σεζόν, καθώς η σειρά έχανε αρκετό κοινό ανά σεζόν ενώ το κόστος παραγωγής της αυξανόταν. Η 4η σεζόν ολοκληρώθηκε με 8 επεισόδια και όπως είχαν δηλώσει και οι δημιουργοί της σειράς Jonathan Nolan and Lisa Joy, το αρχικό πλάνο για να ολοκληρωθεί η σειρά, ήταν 5 σεζόν

Resident Evil – Netflix

Η τηλεοπτική μεταφορά του γνωστού βιντεοπαιχνιδιού, Resident Evil, δεν εντυπωσίασε και βομβαρδίστηκε με αρνητικές κριτικές παρά τα σχετικά καλά νούμερα τηλεθέασής της. Το Netflix προχώρησε στην ακύρωση της σειράς μετά από 1 σεζόν, η οποία αποτελούνταν από 8 επεισόδια.

Raised by Wolves – HBO

H σειρά επιστημονικής φαντασίας του ΗΒΟ ΜΑΧ, παρά τις πολύ καλές κριτικές που έλαβε, ακυρώθηκε μετά από 2 σεζόν, μία από τις πολλές απώλειες της γνωστής πλατφόρμας λόγω της συγχώνευσης της WarnerMedia με το Discovery. Η 2η σεζόν ολοκληρώθηκε τον Μάρτιο με 8 επεισόδια, δύο λιγότερα από την 1η.

Night Sky- Amazon Prime Video

Μία ακόμη σειρά επιστημονικής φαντασίας ακυρώθηκε αυτή την φορά από το Amazon Prime Video. Παρά τις πολύ καλές ερμηνείες των δύο πρωταγωνιστών της σειράς, Sissy Spacek και J. K. Simmons, φαίνεται πως δεν ήταν αρκετό για να σώσει την σειρά, η οποία ακυρώθηκε μετά από μόλις 1 σεζόν.

The Midnight Club- Netflix

Η σειρά τρόμου του Mike Flanagan αν και προορίζοταν για να διαρκέσει πολλές σεζόν, δεν φαίνεται πως εντυπωσίασε και πολύ σε σχέση με τις 2 προηγούμενες δημιουργίες του (Hill House και Bly Manor). Η συμφωνία του επίσης να μετακομίσει στο Amazon Prime Video με νέο συμβόλαιο έφερε και επίσημα την ακύρωση της σειράς.

The Winx Saga- Netflix

Οι αγαπημένες νεράιδες του σχολείου Alfea δεν θα επιστρέψουν για την καινούργια σχολική χρονιά, καθώς η σειρά ακυρώθηκε από το Netflix, μετά από 2 σεζόν.

Batwoman- CW

Παρά το γεγονός ότι η σειρά κατάφερε να σταθεί στα πόδια της μετά την αποχώρηση της Ruby Rose και την αντικατάσταση της από της Javicia Leslie, φαίνεται πως δεν ήταν αρκετό καθώς το CW προχώρησε στην ακύρωση της σειράς μετά από 3 σεζόν.

Paper Girls- Amazon Prime Video

Το 2022 φαίνεται πως δεν ήταν η καλύτερη χρονιά για τις σειρές επιστημονικής φαντασίας καθώς το Paper Girls μία ακόμη σειρά του είδους ακυρώθηκε από το Αmazon Prime Video μετά από μόλις 1 σεζόν.

Space Force- Netflix

Παρά το αρκετό καλό καστ του, η κωμική σειρά του Netflix, Space Force, ήταν μία ακόμη σειρά του γνωστού δικτύου που μας είπε αντίο φέτος μετά από 2 μόλις σεζόν.

First Kill- Netflix

Πολλές βαμπιροσειρές και την φετινή χρονία αλλά λίγες κατάφεραν να εντυπωσιάσουν, με το First Kill να μην αφήνει δυστυχώς και τις καλύτερες εντυπώσεις, κάτι που οδήγησε στην ακύρωση του από το Νetflix, μετά από μόλις 1 σεζόν.