Το τηλεοπτικό σύμπαν της DC αρχίζει να επεκτείνεται στο HBO Max. Το streaming δίκτυο, σύμφωνα με το Deadline, έδωσε το πράσινο φως για μία σειρά αφιερωμένη στον Πιγκουίνο, τον γνωστό εχθρό του Batman, τον οποίο θα δούμε και στη νέα ταινία για τον άνθρωπο-νυχτερίδα το 2022, με τον Collin Farell να τον ενσαρκώνει. Ο Ιρλανδός ηθοποιός θα συμμετέχει και στη σειρά.

Το project αυτό, όπως αναφέρει το lordoftheseries.gr βρίσκεται στα πολύ αρχικά στάδια ακόμη, με το παραγωγικό τρίδυμο των Dylan Clark (Oblivion), Matt Reeves (The Batman) και Lauren LeFranc (Agents of S.H.I.E.L.D) να έχει τα «κλειδιά» της σειράς. Οι περιγραφές γι’ αυτή λένε πως θα θυμίζει την ταινία «Scarface».

Ο χαρακτήρας, που κανονικά ονομάζεται Oswald Chesterfield Cobblepot, είναι ηγετικό στέλεχος της μαφίας της Gotham και τον έχουν υποδυθεί οι Danny DeVito (Batman Returns) και Robin Lord Taylor (Gotham).

Την ίδια ώρα, το HBO Max έχει στα σκαριά μία σειρά για τη Gotham City και τη διαφθορά, που κυριαρχεί στην πόλη αυτή και συγκεκριμένα στο αστυνομικό της τμήμα.