Ο ειδικός στο κρέας Τάσος Αγγελής, εδώ και δύο χρόνια περίπου, μοιράζεται μαζί μας τα μυστικά του σε ό,τι έχει να κάνει με το κρέας στο σύγχρονο και άκρως ενημερωμένο κρεοπωλείο του επί της Βουλιαγμένης, στη Γλυφάδα. Ο χώρος θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως boutique κρεάτων, με την απίστευτη αισθητική και το design του να μην θυμίζουν σε τίποτα συνηθισμένο κρεοπωλείο.
Aggelis Meatworks, μια ενημερωμένη μπουτίκ κρεάτων στη Γλυφάδα
Η σταθερή αξία για ποιοτικό κρέας στα νότια προάστια
