«Ραντεβού» με δύο από τους πιο πρόσφατους τίτλους αποκλειστικά για το PlayStation 3 θα έχουν όλοι όσοι επισκεφτούν την έκθεση Nova All Sports Show & Fashion, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 23 έως 26 Σεπτεμβρίου 2011 (Trade Show) και 23 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου 2011 (Αθλητικό Διαδραστικό Πάρκο) στο Εκθεσιακό Κέντρο METROPOLITAN EXPO στον Διεθνή Αερολιμένα «Ελ. Βενιζέλος».

Κατά τη διάρκεια του μεγάλου εκθεσιακού event, θα παρουσιαστούν τα δύο νέα παιχνίδια του PS3, Resistance 3 και God of War Collection II, οι οποίες εκτός από την αναλυτική παρουσίασή τους στον εμπορικό/εκθεσιακό χώρο, θα είναι διαθέσιμες για δοκιμή στην ειδικά σχεδιασμένη για videogames πίστα του μεγάλου Αθλητικού Διαδραστικού Πάρκου.

Τα δύο πολυαναμενόμενα παιχνίδια, έρχονται να προστεθούν στην εδώ και χρόνια επιτυχημένη λίστα του PlayStation 3, η οποία εμπεριέχει πληθώρα από video games που έχουν αφήσει ιστορία.

Επικά ταξίδια, αινιγματικά μυστικά, εντυπωσιακές μάχες και στοιχεία της ελληνικής μυθολογίας, όλα σε γραφικά υψηλής ευκρίνειας, πρόκειται να δώσουν μια γεύση από τις μοναδικές Single Player και Multi Player εμπειρίες που υπόσχονται τα δύο παιχνίδια.

Η Nova All Sports Show & Fashion υποκλίνεται στη απίστευτα ρεαλιστική μαγεία του κόσμου των video games και δίνει έμπρακτα ψήφο εμπιστοσύνης στη διαχρονική αξία του PlayStation.

Πληροφορίες για τους δύο νέους τίτλους του PS3:

Resistance 3

Ο πόλεμος με τους Chimera εξακολουθεί να μαίνεται στο τελευταίο κεφάλαιο της επιτυχημένης σειράς του PlayStation 3.
• Παίξτε το ρόλο του Joseph Capelli και διασχίστε τις Η.Π.Α. σ’ ένα επικό ταξίδι, όπου θα συναντήσετε τα απομεινάρια της ανθρωπότητας στον απόηχο της καταστροφικής εισβολής των Chimera που συγκλόνισε τον πλανήτη στο Resistance 2.

• Ζήστε την απόλυτη multiplayer εμπειρία και τον συναρπαστικό ανταγωνισμό σε διάφορες τοποθεσίες σε ολόκληρο τον κόσμο!

• Πολεμήστε χρησιμοποιώντας ένα ανανεωμένο οπλοστάσιο καταστροφικών όπλων, συμπεριλαμβανομένου του Bullseye και του Marksman.
Το παιχνίδι θα αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στον Σεπτέμβριο του 2011.

God of War Collection II

Παίξτε τους δύο κλασικούς τίτλους του God of War που έκαναν θραύση στο PSP και τώρα καταφθάνουν στο PlayStation 3 και ανακαλύψτε το σκοτεινό παρελθόν του Kratos.
• Απολαύστε τα βραβευμένα God of War: Chains of Olympus και God of War: Ghost of Sparta, τώρα με επεξεργασμένα γραφικά υψηλής ευκρίνειας, ειδικά για το PS3.

• Ξεσκεπάστε τα αινιγματικά μυστικά που κρύβει το παρελθόν του Kratos και μάθετε τις απαντήσεις σε προαιώνια ερωτήματα της βραβευμένης σειράς.

• Ξαναζήστε εκπληκτικές αναμετρήσεις με ορισμένες από τις πιο δημοφιλείς μορφές της Ελληνικής μυθολογίας, σε φαντασμαγορικό στεροσκοπικό 3D.