Ο Χρήστος Χολίδης υποδέχεται την Αγγελική Ηλιάδη στο µμεγαλύτερο πάρτι του καλοκαιριού. Η Αγγελική Ηλιάδη συναντά το Χρήστο Χολίδη στην πιο καυτή πίστα για ένα ξέφρενο καλοκαίρι.

Μετά από έναν εξαιρετικό χειµώνα και τη µεγάλη επιτυχία του Χρήστου Χολίδη , στο γνωστό στέκι της παραλιακής , στο «Romeo», το καλοκαίρι διαγράφεται ακόµα πιο δυναµικό καθώς µετά από µία µικρή…σιωπή, οι πόρτες ανοίγουν ξανά την Πέµπτη 12 Μαΐου, η ορχήστρα παίρνει τη θέση της και οι νότες ηχούν ακόµα πιο δυνατά.

Γιατί αυτό το καλοκαίρι, η επιτυχία συνεχίζεται µε µία ξεχωριστή συνεργασία καθώς η παρέα του «Romeo» υποδέχεται µία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της ελληνικής µουσικής σκηνής, την Αγγελική Ηλιάδη.

Η λαµπερή τραγουδίστρια, αυτή την περίοδο, ταυτόχρονα µε τις εξαντλητικές πρόβες για το επιτυχηµένο show Dancing With The Stars, ετοίµασε κι ένα ξεχωριστό πρόγραµµα για τις εµφανίσεις της στο οποίο µεταξύ άλλων θα ερµηνεύσει και τα καινούργια της τραγούδια από το νέο της album , από το οποίο ξεχώρισε ήδη το «Εσένα Μόνο».

Ο πιο «κακοµαθηµένος» τζέντλεµαν του ελληνικού τραγουδιού, ο Χρήστος Χολίδης από την άλλη, έχει αποφασίσει το καλοκαιρινό του πρόγραµµα, να µην αφήσει κανένα στη θέση του.

Εµφανίζονται επίσης ο Αλέξανδρος Νότας, ο Γιάννης Τόλµης και σε ρόλο DJ η Εύα Λάσκαρη.