Αναστάτωση προκλήθηκε στη χθεσινοβραδινή συναυλία των Coldplay στο ΟΑΚΑ λίγο προτού εκείνη ολοκληρωθεί. Κάποια στιγμή, ένας νεαρός όρμησε προς τη σκηνή και στην προσπάθειά του να ανέβει πάνω, έπεσε κάτω.

Ο τραγουδιστής Κρις Μάρτιν σταμάτησε αμέσως τη μουσική: «Περιμένετε. Είναι καλά; Δεν πέθανε έτσι; Έφυγε; Είναι καλά; Αυτό ήταν εντυπωσιακό, πρέπει να σας το πω… Εντάξει, βεβαιωθείτε ότι είναι καλά, δώστε του ένα σάντουιτς, κάτι. Εντυπωσιακό.

Θα παίξουμε ένα νέο τραγούδι γιατί αυτό ήταν ένα τρελό τελείωμα και… Θα σας πω τι έγινε: Ετοιμαζόμασταν να τελειώσουμε το σόου και ένας νεαρός κύριος σκαρφάλωσε στη σκηνή και μετά έπεσε από τη σκηνή και έγινε μια μεγάλη πτώση και ψάχνουμε να δούμε τι έγινε.

Ήταν κάτι ενδιαφέρον αυτό που έκανε, όμως ήταν ενθουσιασμένος και καταλαβαίνω ότι ήθελε να είναι κοντά στον Τζόνι, γιατί ο Τζόνι είναι τόσο σέξι… Οπότε τώρα δεν έχουμε τελείωμα για το σόου μας. Πρέπει να σκεφτώ κάτι. Δέκα δευτερόλεπτα και θα το βρούμε. Δώστε μας δέκα λεπτά».

Ορισμένοι, πάντως, από το κοινό θεώρησαν ότι το περιστατικό ήταν μέρος του σόου προκειμένου να ακολουθήσει στη συνέχεια το νέο τους τραγούδι.

Δείτε το βίντεο με το περιστατικό…