Για μια δεύτερη βραδιά, οι Coldplay ξεσήκωσαν τους 60.000 θαυμαστές τους που παραβρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής στο ΟΑΚΑ. Ήταν ένα απολαυστικό σόου, από το οποίο δεν έλειψαν οι εκπλήξεις. Δυο νεαρά κορίτσια σίγουρα δεν πρόκειται να το ξεχάσουν ποτέ: Η Σοφία και η Χριστίνα, οι οποίες βρέθηκαν στη σκηνή μαζί με τον frontman του διάσημου βρετανικού συγκροτήματος. Συγκινητικές ήταν και οι αναφορές του στη χώρα μας. «Όλα είναι ελληνικά», είπε χαρακτηριστικά.

Καθώς διάβαζε τα μηνύματα που κρατούσε ο κόσμος στα χέρια του, την προσοχή του τράβηξε εκείνο των κοριτσιών, τα οποία κάλεσε στη σκηνή. «Ελάτε καλώς ήρθατε!», είπε ανεβάζοντάς τες πάνω. «Είμαι πολύ ευγνώμων», συνέχισε και σύστησε τη Σοφία και την Χριστίνα στο κοινό.

«Αν μπορούσα θα καθόμουν με όλους γιατί ένας από τους στόχους μου στη ζωή είναι να είμαι φίλος με κάθε άνθρωπο. Όμως είναι δύσκολο, οπότε πρέπει να ξεκινήσω με εσάς.

Ας δούμε αυτό το μήνυμα. Όλα είναι πανέμορφα, όμως αυτό είναι ξεχωριστό γιατί κοιτάξτε το… είναι τέλειο», είπε ο Κρις Μάρτιν και διάβασε το μήνυμα που είχαν γράψει τα κορίτσια για τους Coldplay:

«Περιμέναμε 24 χρόνια να έρθεις στην Ελλάδα και δεν τα παρατήσαμε».

«Δεν τα παρατήσατε. Και χαίρομαι τόσο που είμαστε εδώ. Και στην πραγματικότητα αυτό που κάναμε όλο αυτόν τον καιρό ήταν να προετοιμαζόμαστε για την Ελλάδα. Γιατί εδώ είναι το σπίτι της μουσικής. Από εδώ προέρχεται η λέξη μουσική, και η ορχήστρα και η κιθάρα και το δράμα και η τραγωδία. Όλα είναι ελληνικά. Το ξέρετε αυτό», ανέφερε στη συνέχεια ο τραγουδιστής.

Δείτε το βίντεο:

Όταν ο Κρις Μάρτιν μίλησε ελληνικά:

Οι Coldplay εξέπληξαν το κοινό της χώρας μας το βράδυ της Κυριακής στο ΟΑΚΑ και όταν κατά τη διάρκεια της συναυλίας τους επέλεξαν να ανεβάσουν στην σκηνή έναν έλληνα τραγουδιστή. Πρόκειται για τον καλλιτέχνη με το όνομα ZAF κι επιλέχθηκε γιατί το τραγούδι του ταιριάζει με το ρεπερτόριο του διάσημου συγκροτήματος και φυσικά κέρδισε το χειροκρότημα των 60.000 θεατών.