Μετά από ένα επιτυχημένο εμπορικά 2014, η Subaru «γιορτάζει» παρουσιάζοντας το περιορισμένης παραγωγής XV Crosstrek Special Edition, το οποίο θα φτιαχτεί σε 1.000 μόλις αντίτυπα.

Η Subaru, θέλοντας να γιορτάσει τα 513.693 οχήματα που πούλησε το 2014, παρουσιάζει στις ΗΠΑ το «συλλεκτικό» XV Crosstrek Special Edition, το οποίο «κάνει μπαμ» μέσω του χτυπητού, αποκλειστικού κίτρινου (Sunrise Yellow) χρώματός του. Μόλις 1.000 αυτοκίνητα θα παραχθούν και θα αρχίσουν να διατίθενται στους κατόχους τους από την άνοιξη.

Το ειδικό αυτό Subaru XV στηρίζεται στην έκδοση 2.0i Premium, την οποία εμπλουτίζει με ηλεκτρική ηλιοροφή και ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέπτες. Στάνταρ είναι και το πακέτο «all-weather» με θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα και συστήματα απόψυξης παρμπρίζ και καθρεπτών.

Στο εσωτερικό, έχει τοποθετηθεί το σύστημα multimedia Starlink, το οποίο αποτελείται από οθόνη αφής 7 ιντσών που δέχεται φωνητικές εντολές. Τέλος, η εκκίνηση του οχήματος γίνεται χωρίς κλειδί, όπως και η είσοδος σε αυτό, ενώ ο επιλογέας και το τιμόνι φέρουν δερμάτινη επένδυση.

Κάτω από το καπό δεν υπάρχουν αλλαγές, καθώς εκεί βρίσκεται ο γνωστός 2λιτρος boxer κινητήρας των 150 ίππων, ο οποίος συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων CVT και το περίφημο σύστημα τετρακίνησης της εταιρείας.

Πηγή: autotriti.gr