Τέλος στις ακριβές εργασίες συντήρησης σπιτιού και αυτοκινήτου βάζει το autospiti.gr, μία καινοτόμα πλατφόρμα αγοράς τεχνικών υπηρεσιών αυτοκινήτου και σπιτιού.

Φέρνοντας σε επαφή τεχνικούς και ενδιαφερόμενους καταναλωτές, η πλατφόρμα, autospiti.gr, επιδιώκει τη συνεργασία πελάτη και επαγγελματία τεχνικού με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Μια συμφέρουσα, πρακτική ιδέα τόσο για τον πελάτη, όσο και για τον τεχνίτη επαγγελματία.

Η εστίαση της πλατφόρμας στις επαγγελματικές, τεχνικές εργασίες για το αυτοκίνητο και το σπίτι, επιτυγχάνει την στοχευμένη και ομαλότερη προσφορά και αγορά υπηρεσιών και αποσκοπούν στο να αναδειχθεί το autospiti.gr ως ο νούμερο 1 προορισμός των ελληνικών νοικοκυριών για οικονομικές εργασίες συντήρησης για το σπίτι και το αυτοκίνητο.

Το autospiti.gr επιτρέπει στους καταναλωτές να ΄ρθουν σε επαφή με επαγγελματίες που παρέχουν οικονομικές και ποιοτικές τεχνικές υπηρεσίες σ΄όλη την Ελλάδα. Οι καταναλωτές, το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να δημοσιεύσουν την αγγελία τους δωρεάν στην πλατφόρμα του autospiti.gr και να περιμένουν τις προσφορές από τους σχετικούς επαγγελματίες.

Έπειτα, μπορούν να επικοινωνήσουν με τους επαγγελματίες και να επιλέξουν την πιο συμφέρουσα και αξιόπιστη προσφορά. Έτσι, οι πελάτες διεκπεραιώνουν τις εργασίες τους γρήγορα, οικονομικά και προπάντων, εύκολα.

Το autospiti.gr επιδιώκει την εξοικονόμηση χρημάτων για κάθε σπίτι και αυτοκίνητο που χρήζει τεχνικής επισκευής ή συντήρησης, επωφελούμενη της αμεσότητας και διαφάνειας που παρέχει το διαδίκτυο.

Επαγγελματίες τεχνίτες, οικοδόμοι και άλλοι τεχνικοί οικιακών εργασιών και εργασιών αυτοκινήτου μπορούν με τη σειρά τους να χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα για την επέκταση της πελατειακής τους βάσης και την εδραίωση τους στο χώρο ως επαγγελματίες που παρέχουν ποιοτικές και οικονομικές υπηρεσίες.

Οι επαγγελματίες τεχνίτες μπορούν εντελώς δωρεάν να δώσουν μια εκτίμηση κόστους εργασίας (προσφορά) στον πελάτη, η οποία αποκαλύπτεται μόνο στον πελάτη έτσι ώστε να αποφευχθεί η κάθετη πτώση της κοστολόγησης υπηρεσιών και να εξασφαλιστεί η άριστη ποιότητα των εργασιών. Μετά το πρώτο έτος, ισχύει μια μηνιαία ή ετήσια συμβολική συνδρομή για τους τεχνίτες.

Μέσω ενός συστήματος αξιολόγησης, οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να αξιολογήσουν τις υπηρεσίες που αγόρασαν βοηθώντας έτσι τους επαγγελματίες να καθιερωθούν στο χώρο ως αξιόπιστοι και αποτελεσματικοί. Παρόλο που η αξιολόγηση των επαγγελματιών είναι προαιρετική, συνίσταται αφού καθιστά ευκολότερη και πιο εύρυθμη την εύρεση επαγγελματιών.

Ως μια υπηρεσία εύρεσης τεχνιτών επαγγελματιών και οικονομικών ευκαιριών για τα νοικοκυριά, η πλατφόρμα, autospiti.gr, ωφελεί και τους επαγγελματίες οι οποίοι έχουν πρόσβαση σε ένα δυνητικά απεριόριστο αριθμό πελατών, αλλά και τους καταναλωτές που βρίσκουν οικονομικές, ποιοτικές λύσεις για το σπίτι και το αυτοκίνητο τους.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το autospiti.gr, facebook.com/autospiti και email [email protected].