Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» έκανε ο Τάσος Κωστής, ο οποίος υπερασπίστηκε τον Μάρκο Σεφερλή. Ο ηθοποιός απάντησε στις δηλώσεις του Γιώργου Καραμίχου στην εκπομπή «Στούντιο 4», όπου σχολίασε ότι «η σάτιρα είναι ένα ελεύθερο προϊόν, ο καθένας μπορεί να κάνει, αλλά το ποσοστό των ανθρώπων που γελάνε, καταδεικνύει και το πολιτιστικό επίπεδο μιας χώρας».

«Ποιος τα βάζει με τον κόσμο; Κάνουμε μια δουλειά που απευθυνόμαστε στον κόσμο. Τι θα πούμε; Ότι ο κόσμος δεν είναι καλός; Ο κύριος Καραμίχος ας πάει να αλλάξει το κοινό και να ανεβάζει μια παράσταση με τον κόσμο που θέλει», σημείωσε αρχικά ο Τάσος Κωστής.

«Ο Σεφερλής είναι αυτός, απευθύνεται σε χιλιάδες κόσμου και πηγαίνουν και τον βλέπουν. Μόνος του, Ας κάνει κι αυτός μια δουλειά και ας μη μιλάει. Βρίζει το κοινό δηλαδή ο κύριος Καραμίχος; Ποιος είναι αυτός; Μην κρίνει για να μην κριθεί, ο σκοπός είναι να είσαι χρήσιμος» ανέφερε ο ηθοποιός φανερά εκνευρισμένος.

«Κουλτούρα να φύγουμε, όπως έλεγε και ο Χάρρυ Κλυνν. Αηδίες! Μη λέμε τέτοια πράγματα τώρα, ξαφνικά όλοι μιλάνε. Για να μιλάς, πρέπει να είσαι και κάτι. Τις κορυφές πολεμάνε! Έχουμε ανάγκη από κορυφές. Ο Σεφερλής διασκεδάζει τον κόσμο και λες «βλάκα» τον κόσμο που πηγαίνει και τον βλέπει; Ποιος είσαι εσύ;», συμπλήρωσε ο Τάσος Κωστής για τον Γιώργο Καραμίχο.