Δόθηκαν στο φως της δημοσιότητας οι πρώτες φωτογραφίες της 6ης γενιάς του Subaru Legacy.

Πιο συγκεκριμένα, το νέο Legacy είχε παρουσιαστεί ως concept το Νοέμβριο στο Λος Άντζελες και τώρα αποκαλύφθηκε το μοντέλο παραγωγής, που θα παρουσιαστεί επίσημα στο Motor Show του Σικάγο λίγο αργότερα μέσα στο μήνα, ενώ αναμένεται να λανσαριστεί σε όλες τις αγορές του πλανήτη αρχές του 2015.

Όσον αφορά το design του νέου μοντέλου, «ακολουθήθηκαν» πιο συμβατικές γραμμές σε σχέση με το concept -κάτι που είναι φυσικό- όμως το νέο sedan διαθέτει σύγχρονο προφίλ με αρκετές καμπύλες που θυμίζουν τετράθυρο coupe, ενώ οι χρωμιομένες λεπτομέρειες και τα πίσω φανάρια, τα οποία είναι δανεισμένα από το νέο WRX, ολοκληρώνουν μια πιο σπορτίφ παρουσία.

Στο εσωτερικό του, το νέο Legacy ακολουθεί την «τετράγωνη» λογική με αρκετές γωνίες στα φινιρίσματά του, τα οποία αποτελούνται από επένδυση ξύλου και αλουμινίου.

Επίσης, η ποιότητα στην καμπίνα αναμένεται αναβαθμισμένη, με τη μεγάλη οθόνη αφής πολλαπλών λειτουργιών που έχει ενσωματωθεί στην κεντρική κονσόλα να τραβά τις εντυπώσεις.

Τέλος, σχετικά με τα μηχανικά μέρη δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι από τη Subaru, όμως θεωρείται δεδομένο ότι θα χρησιμοποιηθεί ένας 2,5 λτ. 4κύλινδρος 173 ίππων, καθώς και ένας 4κύλινδρος 2λιτρος turbo απόδοσης 250 ίππων.

Πηγή: autotriti.gr