Ανθρακόνημα, bodywork κατευθείαν από τρισδιάστατο εκτυπωτή και επιδόσεις που κολάζουν είναι τα υλικά με τα οποία είναι φτιαγμένο το «κτήνος» από την Καλιφόρνια.

Η Czinger Vehicles Inc, με έδρα το Λος Άντζελες, παρουσίασε μόλις το 21C και βάζει πλώρη για το Σαλόνι Αυτοκίνητου της Γενεύης, θέλοντας να κλέψει τις εντυπώσεις.

Η Czinger επιδιώκει να μπει με τη μία στον χάρτη των hypercars με το μυστηριώδες μοντέλο που ανέπτυσσε μυστικά τόσο καιρό στην Πόλη των Αγγέλων.

Υβριδικό στην καρδιά του, προσφέρει συνολική ιπποδύναμη 1.233 αλόγων και αστρονομική επιτάχυνση. Τόσο αστρονομική που μικρό ανταγωνισμό έχει στα 0-100 χλμ/ώρα!

Κάτι Tesla Roadster (1,9 δευτερόλεπτα), Rimac C Two (1,85 δευτερόλεπτα), Aspark Owl (1,69 δευτερόλεπτα) και Automobili Pininfarina Battista (λιγότερο από 2 δευτερόλεπτα) δηλαδή.

Η βασική διαφορά του 21C; Πως εκεί που τα άλλα είναι αμιγώς ηλεκτρικά, το Czinger έχει και κινητήρα εσωτερικής καύσης.

Επιθετική αεροδυναμική, στιλπνό στιλ και αισθητική που σε μεταφέρει κατευθείαν στο μέλλον. Αυτά υπόσχεται το Czinger και είναι αρκετά για να το στείλουν σε έναν από τους ελίτ θρόνους του κόσμου της σπορ αυτοκίνησης.