Η Bentley θα είναι παρούσα κι αυτή στην εκδήλωση του Pebble Beach Concours d’ Elegance στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, που διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο σε μια απέραντη έκταση του Γκολφ.

Η αγγλική φίρμα λοιπόν, μεταξύ άλλων μοντέλων θα παρουσιάσει επίσημα, για τα 90 χρόνια από τη νίκη της στον αγώνα LeMans και μια ομώνυμη επετειακή έκδοση της Mulsanne.

Η συγκεκριμένη εκδοχή θα διαθέτει σπορ ανάρτηση και τέσσερις απολήξεις εξάτμισης, ενώ θα φέρει και ζάντες αλουμινίου με 5 ακτίνες.

Στο εσωτερικό πάλι θα ξεχωρίζουν τα δερμάτινα καθίσματα, που αποπνέουν αγγλική κομψότητα και πολυτέλεια και τα «αγωνιστικά» αλουμινένια διάτρητα πεντάλ.

Η Mulsanne Le Mans Edition θα «εμφανισθεί» μαζί με διάφορα άλλα μοντέλα της Bentley, όπως τη Flying Spur, την Continental GT Speed, την Continental GT3 και τη Bentley Speed 8 που κέρδισε στον αγώνα Le Mans.

Τέλος, θα υπάρχει στο event και δημοπρατήσεις από μια σειρά ιστορικών-κλασικών αυτοκινήτων της βρετανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, όπως η 4,5 λτ. Supercharged Le Mans του 1931, η 8λιτρη Saloon του 1932 κι η Concealed Head Coupe των 4,25 λτ. του 1937.

Πηγή: autotriti.gr