Η DR Motor σχεδίασε ένα νέο μικρό crossover μοντέλο με ονομασία CityCross για να εισέλθει στον ανταγωνισμό της κατηγορίας αυτής, μιας και είναι ακόμα υπό… ανάπτυξη.

Το CityCross έχει τη δική του «προσωπικότητα» με ιδιαίτερη σχεδίαση και φωτιστικά σώματα, τα οποία καταλαμβάνουν το μεγαλύτερο μέρος του μπροστινού τμήματος, ενώ το πλαίσιό τους είναι σε μαύρο χρωματισμό για μια πιο επιθετική εμφάνιση. Οι εξωτερικές διαστάσεις του είναι 3.860 χλστ. μήκος, 1.620 χλστ. πλάτος και 1.580 χλστ. ύψος.

Εικόνες του εσωτερικού, του μικρού ιταλικού μοντέλου δεν δημοσιεύτηκαν ακόμα, αλλά ο εξοπλισμός του είναι ικανοποιητικός, αφού περιλαμβάνει κλιματισμό, ηλεκτρικά παράθυρα και ένα τελευταίας τεχνολογίας ηχοσύστημα.

Ο χώρος αποσκευών φτάνει τα 370 λτ., αλλά αυτός ο αριθμός μπορεί να αυξηθεί έως τα 1.200 λτ. με την ανάκλιση των πίσω καθισμάτων.

Το μηχανικό σύνολο που μας έγινε γνωστό είναι ένας 1.300άρης bi-fuel βενζίνης-υγραερίου ή βενζίνης-μεθανίου, ο οποίος αποδίδει 83 ίππους και 114 Nm ροπής. Τη διαδικασία των 0-100 χλμ./ώρα μπορεί να την ολοκληρώσει σε 12,5 δλ. και η τελική του ταχύτητα σύμφωνα με το εργοστάσιο είναι 156 χλμ./ώρα.

Τέλος, το DR CityCross θα ξεκινήσει τις πωλήσεις του πολύ σύντομα με την τιμή να ξεκινάει από τα 9.980 ευρώ για το αγοραστικό κοινό της Ιταλίας.

Πηγή: autotriti.gr