Εκστασιασμένος δήλωσε ο Τζένσον Μπάτον με την ανακοίνωση επιστροφής της Honda στο πρωτάθλημα της Formula 1 και πιο συγκεκριμένα με τη συνεργασία της με την McLaren από το 2015.

O Βρετανός πιλότος, ο οποίος έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με την ιαπωνική εταιρία (BAR-Honda) και έχει πανηγυρίσει και την πρώτη του νίκη στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού ως οδηγός της Honda, τόνισε πως η επιστροφή της μάρκας στο πρωτάθλημα δεν θα κάνει καλό μόνο στην McLaren, αλλά γενικά στο σπορ.

«Έχω ήδη συνεργαστεί με επιτυχία με την Honda. Ξεκίνησα να τρέχω στο πρωτάθλημα της Formula 1 με μονοθέσιο που φορούσε κινητήρα Honda το 2003 και ήμουν οδηγός της ομάδας από το 2006 μέχρι το 2008, παίρνοντας την πρώτη μου νίκη το 2006 στο γκραν πρι της Ουγγαρίας. Συνεπώς, ξέρω το πάθος της Honda για το μηχανοκίνητο αθλητισμό και ιδιαίτερα για τη Formula 1», ήταν τα λόγια του Βρετανού πιλότου για να συμπληρώσει στη συνέχεια.

«Μεγάλωσα βλέποντας την McLaren-Honda να κερδίζει νίκες και πρωταθλήματα, είχαν γράψει τη δική τους ιστορία στο πρωτάθλημα της Formula 1. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και όχι μόνο για την ευκαιρία που θα έχει η ομάδα, αλλά και για την εξέλιξη του σπορ».

Πηγή: sport-fm.gr