Την ένταση που υπάρχει στη σχέση του με τον Σεμπάστιαν Φέτελ μετά τα όσα συνέβησαν στο γκραν πρι της Μαλαισίας παραδέχτηκε ο Μαρκ Γουέμπερ, ενόψει του γκραν πρι της Κίνας (12/14/4).

Μάλιστα, ο Αυστραλός πιλότος τόνισε πως δεν βρίσκονται πρώτη φορά σε αυτήν την κατάσταση και πως στόχος τους προς το παρόν είναι να έχουν καλή απόδοση στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο πιλότος της Red Bull τόνισε ακόμη πως δεν έχει πάρει κάποια απόφαση για το μέλλον του μια και ποτέ δεν αποφασίζει τι θα κάνει από τόσο νωρίς.

«Σίγουρα δεν είναι η πρώτη φορά, προφανώς, συνεπώς ας δούμε πως θα πάνε τα πράγματα στο μέλλον. Προς το παρόν επικεντρωνόμαστε στη δική μας απόδοση. Νομίζω ότι η ομάδα δεν τα πήγε άσχημα στη Μαλαισία. Για μένα και για αρκετούς ανθρώπους είναι μια δύσκολη κατάσταση το να έρθουμε εδώ. Αυτό που συνέβη η οτιδήποτε παρόμοιο μπορεί είτε να μην ξαναγίνει, είτε να συμβεί ξανά αυτό το τριήμερο. Αυτό είναι κάτι που δεν μπορούμε να το ξέρουμε και θα το δείξει το μέλλον», ήταν τα λόγια του Αυστραλού πιλότου για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Ο πρώτος στόχος είναι να τελειώσω τη σεζόν. Θέλω να τρέξω αυτή τη χρονιά και προφανώς υπάρχουν άνθρωποι που αναρωτιούνται αν έχω αυτό στο μυαλό μου», ενώ όσον αφορά στο συμβόλαιο του απάντησε:

«Αν οδηγώ καλά και έχω καλή απόδοση τότε θα πάρουμε κάποιες αποφάσεις για το μέλλον. Προς το παρόν έχουμε τρέξει μόνο σε δύο αγώνες και ποτέ δεν έχω πάρει κάποια απόφαση για το μέλλον μου τόσο νωρίς. Προφανώς και είναι ένα θέμα, αλλά δεν βλέπω γιατί θα έπρεπε τώρα να πάρω μία απόφαση».

Πηγή: sport-fm.gr