Στη νέα του γενιά, το Mini επιβεβαιώνει τον κανόνα που έχει δημιουργήσει με τη ρετρό και ταυτόχρονα μοντέρνα σχεδίασή του, αποκαλύπτοντας ένα εσωτερικό που διατηρεί μεν το ίδιο σχεδιαστικό ύφος, αλλά με σημαντικές αλλαγές.

Η σχεδιαστική φιλοσοφία του σύγχρονου Mini παραμένει σταθερή τόσο εξωτερικά όσο και στο εσωτερικό του, πάντα βέβαια με τις απαραίτητες πινελιές ανανέωσης.

Σύμφωνα όμως με φωτογραφίες που διέρρευσαν στον Τύπο, η επόμενη γενιά του Mini αναμένεται να έχει αρκετές αλλαγές σε σχέση με την τωρινή, ειδικά στο εσωτερικού του αυτοκινήτου.

Όπως γίνεται αντιληπτό από την φωτογραφία, η πρώτη και εμφανέστερη διαφοροποίηση είναι η απουσία του γνώριμου σε όλους, κεντρικά τοποθετημένου ταχύμετρου, το οποίο μεταφέρθηκε πίσω από το τιμόνι, ευρισκόμενο πλέον στο οπτικό πεδίο του οδηγού.

Παράλληλα η στεφάνη παραμένει σταθερή στο ίδιο μέρος με το ενσωματωμένο ηχοσύστημα και την οθόνη πολλαπλών πληροφοριών, ενώ οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ενσωμάτωση φωτισμού τεχνολογίας LED στην περίμετρο.

Πηγή: autotriti.gr