Μπορεί ο Σεμπάστιαν Φέτελ να καυχιέται πως είναι ο τρις παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, αλλά στον… πραγματικό κόσμο έφαγε τη σκόνη του Λιούις Χάμιλτον.

Ο Βρετανός πιλότος ήταν καλεσμένος της εκπομπής Top Gear του BBC και ξεπέρασε το χρόνο που είχε κάνει ο Γερμανός αντίπαλός του, καθώς διήνυσε μία ειδικά διαμορφωμένη πίστα με ένα Suzuki Liana σε 1:42,9, ενώ ο αντίστοιχος χρόνος του Φέτελ ήταν 1:44,0.

Ο νέος οδηγός της Mercedes, που πριν από πέντε χρόνια είχε κάνει σε βρεγμένη πίστα 1:44,7, φάνηκε να το διασκεδάζει στη διάρκεια του αγώνα του, ενώ έμεινε έκπληκτος όταν του ανακοινώθηκε ο εξαιρετικός του χρόνος.

«Θα απογοητευόμουν αν δεν έκανα καλό χρόνο. Είμαι έκπληκτος με την επίδοσή μου», δήλωσε ο Χάμιλτον.

Όταν ρωτήθηκε αν η μετακίνησή του από τη McLaren στη Mercedes ήταν σαν να πηγαίνει ένας ποδοσφαιριστής από τη Μαν. Γιουνάιτεντ στη Γουέστ Χαμ, απάντησε: «Είναι μια μεγάλη αλλαγή για μένα, αλλά είμαι ενθουσιασμένος για την πρόκληση που έχω μπροστά μου. Όλοι μου έχουν ασκήσει κριτική για την απόφασή μου, αλλά ήμουν στη McLaren από τα 13 μου, ήθελα μια αλλαγή και είμαι άνθρωπος που ρισκάρει».

Πηγή: sport-fm.gr