Μέσω μιας ευχετήριας κάρτας, για την έλευση του νέου έτους, στην επίσημη σελίδα της στο Facebook, η Skoda επιβεβαίωσε την έλευση έξι μοντέλων μέσα στο 2013!

Το 2013 αναμένεται να είναι μια άκρως παραγωγική χρονιά για τη Skoda, καθώς -όπως επιβεβαιώνει επισήμως η τσέχικη φίρμα- έξι νέα μοντέλα θα βγουν στην παραγωγή. Ήδη έχουν γίνει τα αποκαλυπτήρια του ολοκαίνουριου Rapid (το λανσάρισμά του είναι προγραμματισμένο για το μήνα που διανύουμε), αλλά και της νέας γενιάς Octavia, ενώ μέχρι το καλοκαίρι αναμένεται να δούμε και την Combi έκδοση του best seller της μάρκας.



Τα άλλα τρία μοντέλα παραμένουν μυστήριο, ωστόσο σύμφωνα με τις πληροφορίες, δεν αποκλείεται να πρόκειται για την κορυφαία Octavia RS, το ανανεωμένο Superb, αλλά και την αποκάλυψη του νέου Yeti. Παράλληλα, η Skoda ανακοίνωσε ότι το νέο λογότυπό της θα τοποθετηθεί, το 2013, στη Fabia, αλλά και στο Roomster, με ανανεωμένη γκάμα κινητήρων (TSI, TDI, GreenLine, vRS), καθώς και νέα γραμματοσειρά για το όνομα της μάρκας, στο πίσω μέρος.

Πηγή: Autotriti.gr