Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες πληροφορίες, μέσα στον Ιούνιο αναμένεται να λανσαριστεί στις διάφορες αγορές της Ε.Ε. η νέα γενιά του δημοφιλούς και στη χώρα μας, Isuzu D-Max.

Μια φωτογραφία του εμπρόσθιου φωτιστικού σώματος της νέας γενιάς του Isuzu D-Max συνόδευε την επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας που μεταξύ άλλων αναφέρει πως το νέο σκληροτράχηλο –και πλήρως αναβαθμισμένο σε όλους τους τομείς- Pick-Up θα ξεκινήσει την εμπορική του πορεία σε διάφορες αγορές της Ευρώπης μέσα στον προσεχή Ιούνιο.

Ωστόσο, οι πρώτες εικόνες της νέας γενιάς του ιαπωνικού ελαφρού ημιφορτηγού από την επίσημη παρουσίαση του στην Ταϊλάνδη, έχουν ήδη δημοσιοποιηθεί.

Σε σχέση με το υπάρχον μοντέλο, το νέο D-Max που πρωτοπαρουσιάστηκε στις 5 Οκτωβρίου, έχει να επιδείξει μια σαφέστατα πιο δυναμική και επιβλητική σχεδίαση αμαξώματος και εσωτερικού, νέα μάσκα και φωτιστικά σώματα καθώς και εντελώς νέο εσωτερικό διάκοσμο όπου δεσπόζει το νέο πολυόργανο στην κεντρική κονσόλα.

Τα μέχρι στιγμής στοιχεία που αφορούν στα τεχνικά χαρακτηριστικά του οχήματος αναφέρουν πως και η νέα γενιά θα είναι διαθέσιμη σε τρεις εκδόσεις αμαξώματος ενώ η γκάμα των πετρελαιοκινητήρων του θα περιλαμβάνει ένα σύνολο χωρητικότητας 2,5 λτ. με ισχύ 115 και 136 ίππων καθώς και έναν 3,0λιτρο πετρελαιοκινητήρα με ισχύ 177 ίππων.

Πηγή: autotritipro.gr