Η Abarth επιστρέφει στη διεθνή σκηνή στη φετινή έκθεση της Φρανκφούρτης για να συνεχίσει μια ιστορία γεμάτη από ρεκόρ η οποία συνεχίζεται μέχρι τις μέρες μας.

Το αστέρι της Έκθεσης θα είναι το Abarth Biposto 695, γνωστό ως «το μικρότερο supercar». Η γνωστή έκδοση θα παρουσιαστεί δίπλα σε μια περιορισμένης σειράς έκδοση που δημιουργήθηκε για να γιορταστούν τα 50ά γενέθλια του ρεκόρ του Carlo Abarth στο σιρκουί της Monza.

Οι επισκέπτες της Φρανκφούρτης θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να θαυμάσουν μια ειδική έκδοση του 595 Yamaha Factory Racing series προετοιμασμένη αποκλειστικά για την έκθεση και για τον ταλαντούχο οδηγό μονοθεσίων F4 Mick Schumacher, ο οποίος αγωνίζεται στο πρωτάθλημα ADAC Formula 4 Powered by Abarth και επαναβεβαιώνει τη θέση της Abarth ως μάρκας που εκφράζει πιο πιστά από οτιδήποτε άλλο το πνεύμα των αγώνων, τις αξίες του σπορ και την επιθυμία διάκρισης.

Στο επίκεντρο της ιστορίας και καρδιά όλων των μοντέλων που φέρουν το εμπορικό σήμα του Σκορπιού είναι ο κινητήρας 1.4 T-Jet, που είναι τόσο ευέλικτος, δυνατός κι αξιόπιστος ώστε να έχει επιλεγεί να εξοπλίσει όλα τα αυτοκίνητα δρόμου της Abarth, αλλά και εκείνα που ανταγωνίζονται σε πρωταθλήματα ενιαίου τύπου τα τελευταία 6 χρόνια. Οι επισκέπτες θα δουν μια ειδική έκδοση δημιουργημένη ειδικά για τη γερμανική έκθεση.

ab2 ab3

Νίκος Τσάδαρης