Ο Ρόμπιν Πέιτζ, αντιπρόεδρος εσωτερικού σχεδιασμού της Volvo Cars και υπεύθυνος για το design του εσωτερικού του νέου XC90, τιμήθηκε με το βραβείο «Interior Designer of the Year Award», ξεχωρίζοντας ανάμεσα σε μια λίστα διακεκριμένων σχεδιαστών αυτοκινήτου.

Η κριτική επιτροπή απένειμε επίσης στο Volvo XC90 τον τίτλο «Interior Design of the Year», στην κατηγορία οχημάτων παραγωγής.

Τα βραβεία, η απονομή των οποίων έγινε στο πλαίσιο της έκθεσης Automotive Interiors Expo 2015, στη Στουτγκάρδη της Γερμανίας, αντανακλούν το σχεδιαστικό άλμα που έκανε η Volvo με το λανσάρισμα του νέου XC90.

Τα συγκεκριμένα βραβεία έρχονται να προστεθούν στο βραβείο «Best of the Best», που είχε κερδίσει το νέο XC90 πριν από μερικές εβδομάδες στο διαγωνισμό Red Dot Award, για την ιδιαίτερη ποιότητα και πρωτοπορία του design του, ξεχωρίζοντας ανάμεσα σε σχεδόν 5.000 προϊόντα από 31 διαφορετικές κατηγορίες!

Τα βραβεία αντανακλώνται και στις παραγγελίες του XC90 που ξεπερνούν κάθε προσδοκία και αντιπροσωπεύουν ήδη το μισό του εκτιμώμενου όγκου παραγωγής για το 2015. volvo2

Νίκος Τσάδαρης