Το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Μαΐου πραγματοποιήθηκε το Porsche Classic Road Tour, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Η εκδήλωση, που διοργανώθηκε με στόχο να προσφέρει στους ιδιοκτήτες κλασικών μοντέλων της Porsche μια ιδιάιτερη εμπειρία, περιλάμβανε μαγευτικές διαδρομές 700 χιλιομέτρων μέσα από πανέμορφα φυσικά τοπία της Πελοποννήσου.

Το Porsche Classic Road Tour 2024 δεν ήταν απλώς ένα ταξίδι, αλλά και μια μοναδική ευκαιρία να έρθουν κοντά οι φίλοι της ιστορικής μάρκας και λάτρεις των κλασικών μοντέλων της. Μέσα από τις κοινές διαδρομές, τις στάσεις, αλλά και τις διάφορες δραστηριότητες, οι συμμετέχοντες ήρθαν πιο κοντά και μοιράστηκαν τις ιστορίες και το πάθος τους για τα κλασικά αυτοκίνητα. Ταυτόχρονα, όσοι πήραν μέρος σε αυτό το tour είχαν τηνευκαιρία να ανακαλύψουν άγνωστες γωνιές της Ελλάδας μέσα από διαδρομές που λίγοι γνωρίζουν, απολαμβάνοντας παράλληλα τις τοπικές γεύσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι, η εκδήλωση προσέλκυσε 27 κλασικά Porsche, από την 356 έως την 993, με το παλαιότερο μοντέλο να χρονολογείται από το 1962

Το ταξίδι για τα πληρώματα των κλασικών Porsche ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου 25 Μαΐου, από το Ζάππειο Μέγαρο, με κάθε αυτοκίνητο που συμμετείχε να φέρει αριθμημένο αυτοκόλλητο, δίνοντας έτσι την αίσθηση κλασικού «αγώνα». Ο τερματισμός έγινε την επόμενη ημέρα, στο Σανατόριο Μάνα, το οποίο λειτουργεί πλέον ως ξενοδοχείο (Μάννα στα Μαγούλιανα).