Ο Έλον Μασκ πέρα από ιδιοκτήτης του Twitter έγινε και ο χρήστης με τους περισσότερους ακολούθους, καθώς έδωσε συγκεκριμένη οδηγία για να προωθούνται τα μηνύματα του, ώστε να κερδίσει περισσότερο κοινό.

Έτσι, εκθρόνισε με τεράστια δυσκολία τον Μπαράκ Ομπάμα, με τον επιχειρηματία να έχει 133,08 εκατομμύρια ακολούθους, έναντι 133,04 εκατομμυρίων που έχει ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος.

Έπεται, στη λίστα με τα άτομα που έχουν τους περισσότερους ακολούθους βρίσκονται ο τραγουδιστής Τζάστιν Μπίμπερ (113 εκατ. ακόλουθοι) και οι τραγουδίστριες Κέιτι Πέρι και Ριάνα με περίπου 108 εκατ. ακολούθους έκαστη, σύμφωνα με στοιχεία του εξειδικευμένου ιστότοπου Social Blade.

Σημειώνεται, ότι το Twitter ανακοίνωσε ότι η μπλε πιστοποίηση θα αφαιρεθεί την 1η Απριλίου από τους χρήστες που δεν έχουν εγγραφεί στη νέα συνδρομητική υπηρεσία Twitter Blue.

Σε εσωτερικό σημείωμα προς τους υπαλλήλους της πλατφόρμας, ο Ίλον Μασκ ανέφερε την προηγούμενη εβδομάδα ότι η εκτιμώμενη αξία του Twitter ανέρχεται σε 20 δισεκατομμύρια δολάρια, δηλαδή σχεδόν τα μισά από όσα πλήρωσε τον Οκτώβριο (44 εκατ. δολάρια) για να αποκτήσει τον έλεγχό της.